A nő válasza az elgyengült bőrre!

CEBELIA - csúcsminőség az esztétikai bőrápolásban A világ egyik vezető kozmetikai laboratóriumában eltöltött 15 év után Carol Foussé megalapította saját bőrgyógyászati laboratóriumát és a CEBELIA termékcsaládot, mely hatékony megoldást nyújt a bőrgyógyászati-esztétikai bőrápolásban. A Francia nő választása! Carol számára egyértelművé vált, hogy az idő múlása, az időjárási viszonyok, az egészségügyi problémák és az orvosi beavatkozások miatt a bőr sérülékennyé válhat, egyensúlya könnyen felborul. A bőr előnytelen változásai elégedetlenséget, pszichológiai problémát okozhatnak viselőjük számára.
A Francia nő választása!

Carol számára egyértelművé vált, hogy az idő múlása, az időjárási viszonyok, az egészségügyi problémák és az orvosi beavatkozások miatt a bőr sérülékennyé válhat, egyensúlya könnyen felborul. A bőr előnytelen változásai elégedetlenséget, pszichológiai problémát okozhatnak viselőjük számára.  • A CEBELIA termékek olyan férfiak és nők számára készültek, akik bőrüket szeretnék vonzónak és fiatalosnak tudni, de ami a legfontosabb, egészségesnek is. A CEBELIA termékcsalád tagjai meggátolják és lassítják a bőr idő előtti öregedését, meghosszabbítják az orvosi és esztétikai beavatkozások eredményét és támogatják a bőrsérülések során a regenerálódás folyamatát.
  • A CEBELIA termékeket a francia tudományos kutató tanáccsal és a francia orvos-kutató csoport együttműködésével úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljenek az idő és / vagy az egészségügyi, esztétikai kezelések miatt elgyengült bőr szükségletei számára. A fejlesztések során olyan innovatív, szabadalmazott formulákat hoztak létre, melyek a minimumra csökkentik az allergiás reakciók kockázatát. A szabadalmaztatott összetevőkkel (Oligopeptide, CNRS-ANJOU, Laminin5 peptide-származék) és növényi kivonatok használatával (feketeribizli, vadgesztenye, mandula-, olívaolaj, hárs-kivonat) gyors, eredményes és látható javulás érhető el a bőr szöveteiben.

Ismerje meg a csúcsminőségű francia termékcsalád tagjait! Meglepő változásokat tapasztal bőre állagán és állapotán már néhány hét után. Mind a bőröregedés-gátlásban, mind a hidratálásban, vagy épp a kisebb bőrhibák eltüntetésében a Cebelia kitűnő eredményeket tud felmutatni.

Termékajánló: L.C.E. Balzsam:

Az L.C.E. balzsam egy olyan innovatív és praktikus termék, amely globálisan hat: regenerálja a felületi sérüléseket, csillapítja a zúzódásokat, duzzanatokat és a bőrpírt. A bőr gyorsabban visszanyeri egészséges egyensúlyát. Elnyerte a les Victoires de la Beauté díjat, melyet fogyasztókból álló zsűri hagyott jóvá. Az esztétikai gyakorlatban a következő területeken használjuk az L.C.E. balzsamot a Derma-Art bőrgyógyászati klinikán:

  • Lézerkezelés után
  • Injekciós kezelések előtt és után (hyaluronsav)
  • Mesolift után
  • Műtéti hegekre (mellplasztika, face-lifting, orrplasztika, szemhéjplasztika, stb.)
  • Sebekre
  • Nyálkahártya sérülésekre

A termékekről részletes információt kaphat a letölthető dokumentumok között, valamint az Eventus Pharma Kft webáruházába is.

Dr Beleznay Gyöngyike

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

KövessEN a közösségi oldalainkon:

 

 


© Dr. Beleznay Gyöngyike - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a drbeleznay.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

További Publikációk